Blog

Bruiloft Jacco en Robin

Geschreven op

Vorig jaar op 21 september trouwden Jacco & Robin. De dag begon al vroeg in Utrecht, waar Robin in gezelschap van haar moeder en een vriendin werd gekapt en in haar jurk werd geholpen. Even later kwam Jacco - geheel in stijl - met boeren overall en klompen en een oude ope... Lees meer »

Bruiloft Ramon en Lisa

Geschreven op

Als regen zegen is, dan zijn Ramon en Lisa overvloedig gezegend op hun trouwdag! Het regende werkelijk bijna de hele dag maar dat mocht de pret niet drukken! De bruiloft vond plaats op een unieke locatie, namelijk in de tuin van Lisa’s ouderlijk huis! V Lees meer »

Loveshoot Martijn & Eline – Deel 2

Geschreven op

Een paar weken geleden plaatste ik deze blog over Martijn en Eline, waarin ik vertelde dat ik zóveel leuke foto’s had. En omdat ik die Loveshoot zó ontzettend leuk vond, maak ik gewoon nog een blog met de rest van de foto’s! Veel kijkplezier! P.S. Lijkt Lees meer »

Bruiloft Hedi & Lynn

Geschreven op

Het is al eventjes geleden maar 7-7-17 was écht een prachtige, zonovergoten dag, met temperaturen van boven de 25 graden! Op deze tropische dag zeiden Hedi & Lyn JA tegen elkaar! ’s Morgens fotografeerde ik de voorbereidingen van Lynn, in haar ouderlijk huis. Da Lees meer »

Loveshoot Remco en Marjolein

Geschreven op

Op een mooie middag mocht ik mijn schoonzusje Marjolein en haar vriend Remco fotograferen. Ik vind het altijd zó ontzettend leuk als ik mijn eigen familie mag fotograferen! We spraken af bij de duinen en gingen daarna nog even naar het strand om daar verder foto’s te maken! Li Lees meer »

Familie Buchmeyer

Geschreven op

Het laatste weekend van maart sprak ik af met dit onwijs leuke gezin, in Den Haag. Voor het paasweekend was dochter Abby overgekomen uit Amerika en dat werd gevierd met een leuke gezinsshoot! Het was voor mij de eerste keer dat ik een internationale fotoshoot had en dat v... Lees meer »

Loveshoot Ben en Anne

Geschreven op

Begin dit jaar had ik de eer om foto’s te maken voor de trouwkaart van Ben en Anne. We spraken hiervoor af bij de Reeuwijkse plassen. De foto's moesten nog even geheim blijven tot de trouwkaarten verstuurd waren. Maar nu kan ik ze eindelijk aan jullie laten zien! L Lees meer »

Loveshoot Martijn & Eline

Geschreven op

Dit leuke stel won vorig jaar de Loveshoot die ik bij een actie cadeau deed. Van deze shoot kan ik wel 10 blogs maken, als het moet! Martijn en Eline zijn een prachtig stel, de locatie waar we de shoot deden was ontzettend mooi en het weer was echt prachtig! Lees meer »

Newborn Veron

Geschreven op

Begin januari was ik bij Denise en Tony in hun leuke, knusse huisje. De kleine Veron was geboren en het was tijd voor zijn eerste echte fotoshoot! En wat deed hij het ontzettend goed! De katten moesten alleen nog wel een beetje wennen aan de nieuwe bewoner ;) Ik heb echt... Lees meer »

Lifestyle zwangerschapsshoot Denise

Geschreven op

Omdat het weer de laatste weekenden een beetje tegenzat, hebben we de Zwangerschapsreportage gewoon bij Denise thuis gedaan. Dit was voor Denise ook extra fijn, want zo hoefde zij niet meer op pad. Het was echt een feestje om in haar knusse huisje deze lifestyle reportage... Lees meer »