Blog

Loveshoot Ramon & Lisa

Geschreven op

Op een prachtige avond, half juni, stonden Ramon en Lisa voor mijn lens voor hun Pre-Weddingshoot. We hadden afgesproken bij de Reeuwijkse plassen, een van mijn favoriete fotolocaties. Zeker op zo’n mooie zomeravond als deze, rond zonsondergang! G Lees meer »

Loveshoot Hedi en Lynn

Geschreven op

Yeah, vandaag is het officieel zomer, en dat vieren we met een extra lange nieuwe blog! Op de avond van 2e Pinksterdag sprak ik af met Hedi en Lynn in het Loetbos, voor een romantische Loveshoot. De natuur in het bos was echt super mooi! Lees meer »

Loveshoot in Oudewater

Geschreven op

Eind december sprak ik met Korstiaan en Ezgi af in het prachtige stadje Oudewater, voor een romantische loveshoot. Ze zijn onlangs verloofd en wilden graag foto's laten maken voor op het kaartje. Ik was nog nooit eerder in Oudewater geweest om te fotograferen maar wat een... Lees meer »

Romantische loveshoot bij zonsondergang

Geschreven op

Op een mooie nazomeravond in september fotografeerde ik dit prachtige koppel, Miranda en Jarco, op het strand tijdens de zonsondergang. Het licht en de kleuren waren die avond prachtig! Zachte pasteltinten, ik houd er van! Lees meer »

Familieshoot

Geschreven op

Afgelopen zomer mocht ik deze prachtige familie fotograferen. De kinderen hadden deze shoot cadeau gedaan aan hun ouders, ter gelegenheid van hun huwelijksjubileum.De laatse keer dat zij zo samen op de foto gingen, was op hun huwelijksdag, ruim 31 jaar geleden! Tip: Lees meer »

Loveshoot Fred en Alexandra

Geschreven op

Op een prachtige zonovergoten zaterdagmorgen fotografeerde ik de liefde van Fred en Alexandra. We hadden afgesproken bij een mooi natuurgebied, waar volop leuke plekjes waren. Wat een liefde en wat een prachtig stel! Lees meer »

Bruiloft Hendri en Kirsten

Geschreven op

De mooiste dag van Hendri en Kirsten begon al vroeg in Harderwijk. Daar mocht ik fotograferen hoe Hendri (een tikje zenuwachtig) door zijn moeder in zijn pak werd geholpen. Daarna gingen we door naar Ermelo waar Kirsten, die al helemaal klaar was, straalde in haar prachti... Lees meer »

Newborn Bram

Geschreven op

Een aantal weken geleden was ik op bezoek bij de kleine Bram. Hij was nog maar net een week oud en zó schattig! Kijk hem eens eigenwijs zijn tongetje uitsteken. Wat een prachtig mannetje! Verwachten jullie binnenkort ook een kleintje? Denk eens na over een newborn reportage! Lees meer »

Zonnige familieshoot

Geschreven op

Een aantal weken geleden had ik met Carolien, Leendert-Jan en hun 2 kinderen afgesproken bij een mooi parkje in Gouda. De jongens vermaakten zich prima en vooral de oudste vond het helemaal te gek om te mogen poseren. En wat was het leuk om in die boom te klimmen! Tip: Lees meer »

Weddingtime!

Geschreven op

Vanaf nu is het ook mogelijk om mij te boeken als jullie trouwsfotograaf! Gaan jullie trouwen en zijn jullie op zoek naar een fotograaf? Graag leg ik deze bijzondere dag voor jullie vast. Schroom niet om contact met mij op te nemen voor meer informatie of een vrijblijvend... Lees meer »