Prachtige gezinshoot in Hazerswoude-Dorp

Wat een heerlijke ochtend was het toen ik half mei dit super leuke gezinnetje mocht fotograferen! De locatie was De Groene Kathedraal Hazerswoude-Dorp. Te midden van de kwekerijen ligt deze verborgen parel van een tuin, een echte verborgen schat!

Deze blog zat vol met 'kill your darlings' momenten! De fotoshoot was werkelijk geweldig en het was bijna onmogelijk om maar een paar foto's te selecteren om met jullie te delen in dit blog. De twee zusjes waren zó ontzettend lief samen en ze zagen er ook zó schattig uit! De jongste had heel even wat tijd nodig om te wennen, maar zodra het ijs gebroken was, gaf ze me de meest vertederende blikken!

Ben je ook geïnspireerd geraakt door deze prachtige gezinssessie? Wil jij ook de onvergetelijke momenten met je gezin laten vastleggen? Aarzel dan niet langer en boek nu jouw eigen gezinsshoot bij mij! Samen creëren we dierbare herinneringen die voor altijd gekoesterd zullen worden.

Neem contact op via info@petradejongfotografie.nl voor meer informatie en beschikbaarheid. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten!

« Naar het overzicht