Newborn lifestyle reportage

Ben je in blijde verwachting van een kleintje? Van harte gefeliciteerd! Natuurlijk wil je geen moment van de kleine missen als hij of zij eenmaal geboren is. Daarom maak ik graag een fotoreportage van jullie kleine wonder. Een newborn lifestyle reportage is daarvoor perfect. Hierbij leg ik zowel het gezin als geheel, als de baby mooi op de foto.

Boek direct een Newborn Lifestyle reportage

Mijn werkwijze bij een newborn lifestyle reportage

Je kunt de newbornshoot al ruim van te voren aanvragen. De exacte datum hangt natuurlijk af van het moment waarop de kleine daadwerkelijk de wereld inkomt en de daarbij horende omstandigheden. Ik ben bij newborn fotoshoots altijd heel flexibel en denk graag mee met jullie, de kersverse ouders.

De newbornshoot vindt plaats in de eerste 2-3 weken na de geboorte. Omdat de baby dan nog erg jong is zal hij of zij veel slapen en heeft het kleintje geen last van het fotograferen. En dat niet alleen, die eerste paar weken verandert de baby bijna dagelijks, dus hoe leuk is het om juist deze momenten vast te leggen op beeld.

De locatie en setting

De fotoreportage vindt gewoon plaats bij jullie thuis. Een vertrouwde omgeving in een rustige en ontspannen sfeer is belangrijk voor de baby. Ik houd van een persoonlijke reportage en leg daarom graag het totaal plaatje vast. Dat betekent dat ik geen geposeerde foto’s maak, maar juist het pure moment in beeld wil brengen. Papa en mama, eventuele broertjes en zusjes zijn dus ook welkom tijdens de fotoshoot. Ook leg ik altijd de details zoals de babykamer, geboortekaartje en slingers vast, maar ook het in bad doen en de dikke knuffel van broerlief. Dit maakt deze shoot persoonlijker en tastbaar.

Wil je een echte gezinsshoot? Dat is ook geen probleem, meer informatie vind je hier!

De verschillende pakketten newborn lifestyle reportage

Hieronder staan de drie standaard fotografie pakketten die ik aanbied. Omdat een ontspannen sfeer heel belangrijk is, plan ik altijd meer tijd in dan nodig. Dan kan de baby altijd tussendoor gevoed of verschoond worden, als dit nodig is. Het is ook mogelijk om een extra fotoalbum af te nemen. Heb je vragen of wil je meer weten over de aanvullende mogelijkheden? Stuur mij dan gerust een mailtje.

Basic Collection
€195,-
1,5 uur fotografie bij jullie thuis
15 foto's in hoge resolutie via persoonlijke link
Professionele nabewerking
Online gallery
Luxe Collection
€295,-
1,5-2 uur fotografie bij jullie thuis
35 foto's in hoge resolutie via persoonlijke link
Professionele nabewerking
1 hoogwaardige fotoafdruk van 20x30 cm
Een prachtig mini album van 15x15 cm met 12 pagina's
Online gallery
Exclusive Collection
€495,-
1,5-2 uur fotografie bij jullie thuis
Alle geselecteerde foto's in hoge resolutie op luxe USB (minimaal 50)
Professionele nabewerking
10 hoogwaardige fotoafdrukken van 10x15 cm én 1 afdruk van 30x45 cm
Een luxe fotoalbum met 20 pagina's van 20x20 cm, met linnen cover
Video slideshow met 20 door jullie zelf gekozen foto's
Online gallery
10 % korting op een volgende fotoshoot*

 

  Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW, prijswijzigingen voorbehouden.

* M.u.v. trouwreportages