Over mij

Hi! Wat leuk dat je op mijn website komt kijken. Ik ben Petra de Jong, 29 jaar en fotografe in hart en nieren. Ruim zes jaar geleden besloten de liefde van mijn leven en ik elkaar het ja-woord te geven. Het was een van de mooiste en magische momenten van mijn leven. Het vastleggen van andermans meest bijzondere momenten is daarom een van mijn grootste passies.

Petra in het kort

Ik woon in Boskoop, een klein plaatsje in Zuid-Holland, maar ik ben geboren en getogen in Nieuw-Lekkerland. In mijn vrije tijd kan ik uren wandelen door de natuur. Na zo een lange wandeling vind ik het heerlijk om samen met een goed boek en manlief op de bank te kruipen en een goede kop kruidenthee te drinken mét chocola, want daar ben ik dol op! Ik ben altijd creatief bezig, zelfs als ik even niet met een camera in mijn handen sta. Verder houd ik erg van paardrijden vind het heerlijk om tijdens het hardlopen mijn hoofd leeg te maken.

Over mijn werk als fotografe

Eind 2009 heb ik van mijn hobby mijn beroep kunnen maken. Nu ben ik fulltime fotografe. In 2015 heb ik daarvoor de opleiding aan de fotovakschool afgerond en mag ik mezelf officieel 'Vakfotograaf' noemen. Mijn stijl zou je kunnen omschrijven als licht, vrolijk, ontspannen en romantisch. Een uniek moment vastleggen is mijn kracht: die uitbundige lach of die ene traan van geluk. Ik heb veel oog voor detail en daardoor slaag ik er altijd in om het juiste gevoel op beeld te krijgen.

Petra de Jong fotografie 

Ik bied verschillende fotoshoots aan die elk een uniek moment of een bijzondere ervaring vastleggen. Of het nu gaat om de eerste momenten van een nieuw leven of het begin van een leven samen. Ik vind het geweldig om een blijvende herinnering te creëren voor jou, jouw gezin of andere dierbaren. Neem daarom gerust contact op voor een eerste kennismaking.

Liefs,

Petra