Loveshoot

Loveschoot_Romantisch_Zonsondergang_Strand 

Wil jij op een bijzondere manier de liefde tussen jou en je partner vastleggen? Zou je graag een mooie fotoreportage willen voor een verlovings- of trouwkaart of gewoon voor aan de muur? Dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres. Ik leg – met liefde – jullie relatie vast in een persoonlijke en ongedwongen setting. Wacht niet langer en boek een shoot!

Boek direct een Loveshoot

Mijn werkwijze bij een Loveshoot

Als je een fotoshoot bij mij boekt heb ik altijd voorafgaand aan de shoot eerst altijd contact via de mail, vervolgens kunnen we een persoonlijke afspraak inplannen. Dit geeft mij een goed beeld wie jullie zijn en wat jullie verwachten. Vervolgens bepalen we een datum, tijd en locatie en zorg ik dat jullie gevoel voor elkaar mooi op beeld komt te staan.

Ik houd van het werken in een ontspannen sfeer. Hierdoor kan ik jullie liefde ook veel beter vastleggen. Om deze sfeer te creëren stel ik vragen over jullie relatie, elkaar en de mooie momenten die jullie samen hebben beleefd. De ‘echte’ en pure reacties die jullie geven leg ik vast. Zo ontstaan spontane en sprankelende foto’s en wordt de fotoshoot unieke ervaring.

Locatie van de Loveshoot

De locatie van de fotoshoot verschilt per stel. Samen kiezen we een mooie locatie. Denk bijvoorbeeld aan het strand waar de eerste date plaatsvond. Of een bos als jullie beiden graag wandelen in de natuur. Je kunt de fotoshoot ook gewoon thuis in jullie eigen liefdesnest houden. Waar we de Loveshoot gaan houden is dus helemaal aan jullie! Mochten jullie er niet uitkomen, dan geef ik graag met jullie mee.

Loveshoot koppelshoot Gouwebos Waddinxveen Boskoop fotograaf BoskoopExtra opties voor de foto’s

Onderstaand staan drie standaard pakketten die jullie af kunnen nemen. Het gebruik van de foto’s is helemaal aan jullie, zolang de foto’s maar niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt. Het is ook nog mogelijk om een luxe fotoalbum bij te boeken. Zo heb je altijd een tastbare herinnering aan jullie Loveshoot en de liefde die jullie voor elkaar voelen.

Wil je meer informatie over de Loveshoot of over de extra bij te boeken opties? Neem dan contact op!

 

 

 

Basic Collection
€150,-
1 uur fotografie op locatie
10 foto's in hoge resolutie, te downloaden via persoonlijke link
Professionele nabewerking
Luxe Collection
€275,-
1,5 uur fotografie op locatie
30 foto's in hoge resolutie, te downloaden via persoonlijke link
Professionele nabewerking
5 hoogwaardige fotoafdrukken van 10x15 cm
Online gallery
Inclusief een prachtig mini album met linnen cover, van 15x15 cm met 12 pagina's
Exclusive Collection
€495,-
1,5 uur fotografie op locatie
Alle geselecteerde foto's in hoge resolutie op luxe USB (minimaal 50)
Professionele nabewerking
10 hoogwaardige fotoafdrukken van 10x15 cm én 1 afdruk van 30x45 cm
Online gallery
Een luxe fotoalbum met 20 pagina's van 20x20 cm, met linnen cover (meer pagina's is mogelijk).
En een Video slideshow met 20 door jullie zelf gekozen foto's. Én 10% korting op een volgende fotoshoot*

 Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW, prijswijzigingen voorbehouden. Pakketten zijn inclusief 25 km reiskosten á € 0,35 per km (vanaf 2771WL)

* M.u.v. trouwreportages