Blog

Prachtige gezinshoot in Hazerswoude-Dorp

Geschreven op

Wat een heerlijke ochtend was het toen ik half mei dit super leuke gezinnetje mocht fotograferen! De locatie was De Groene Kathedraal Hazerswoude-Dorp. Te midden van de kwekerijen ligt deze verborgen parel van een tuin, een echte verborgen schat! Lees meer »

Newborn fotoshoot in Bodegraven

Geschreven op

Afgelopen jaar had ik de eer om de schattige Domien samen met zijn liefdevolle ouders te fotograferen. Deze kleine man gedroeg zich voortreffelijk tijdens de fotosessie! Hij zwaaide al heel bijdehand naar mij en op het laatst was hij wel een beetje moe geworden van al dat... Lees meer »

Fotoshoot met paarden en honden in Hazerwoude-Dorp

Geschreven op

Eind april mocht ik dit bonte gezelschap vastleggen! Tessa en Laura ken ik van stal en zij benaderden mij of ik hen wilde fotograferen, als verrassing voor hun moeder. Zo gezegd, zo gedaan ;) Het was soms even een beetje lastig om alle dieren op het juiste moment de juist... Lees meer »

Zwangerschapsshoot bij de Loonse en Drunense Duinen

Geschreven op

Ben jij ook zwanger en wil je je prachtige zwangerschapsmomenten vereeuwigen? Als ervaren fotograaf had ik het voorrecht om de stralende zwangere Amber en haar man Dominic vast te leggen. We hebben de adembenemende Loonse en Drunense Duinen, bij Kaatsheuvel, als achtergro... Lees meer »

Bruiloft in Woerden en Oudewater

Geschreven op

Wat een geweldige bruiloft was die van Rikkert en Femke! En wat was het moeilijk om voor dit blog maar een klein aantal foto's uit te kiezen! We maakten foto's bij de korenmolen in Woerden. Een leuk weetje hierbij was dat het trouwboeket tijdens de fotoreportage op mijn a... Lees meer »

Gezinsshoot op het strand bij Katwijk

Geschreven op

Met dit fantastische gezin - dat ook in Boskoop woont - mocht ik een fotoshoot doen op het strand bij Katwijk. We deden dit op een mooie zomeravond, zodat we ook nog het zogenaamde golden hour mee konden pakken! Lees meer »

Bruiloft Jacco en Robin

Geschreven op

Vorig jaar op 21 september trouwden Jacco & Robin. De dag begon al vroeg in Utrecht, waar Robin in gezelschap van haar moeder en een vriendin werd gekapt en in haar jurk werd geholpen. Even later kwam Jacco - geheel in stijl - met boeren overall en klompen en een oude ope... Lees meer »

Bruiloft Ramon en Lisa

Geschreven op

Als regen zegen is, dan zijn Ramon en Lisa overvloedig gezegend op hun trouwdag! Het regende werkelijk bijna de hele dag maar dat mocht de pret niet drukken! De bruiloft vond plaats op een unieke locatie, namelijk in de tuin van Lisa’s ouderlijk huis! V Lees meer »

Loveshoot Martijn & Eline – Deel 2

Geschreven op

Een paar weken geleden plaatste ik deze blog over Martijn en Eline, waarin ik vertelde dat ik zóveel leuke foto’s had. En omdat ik die Loveshoot zó ontzettend leuk vond, maak ik gewoon nog een blog met de rest van de foto’s! Veel kijkplezier! P.S. Lijkt Lees meer »

Bruiloft Hedi & Lynn

Geschreven op

Het is al eventjes geleden maar 7-7-17 was écht een prachtige, zonovergoten dag, met temperaturen van boven de 25 graden! Op deze tropische dag zeiden Hedi & Lyn JA tegen elkaar! ’s Morgens fotografeerde ik de voorbereidingen van Lynn, in haar ouderlijk huis. Da Lees meer »