Blog

Loveshoot Remco en Marjolein

Geschreven op

Op een mooie middag mocht ik mijn schoonzusje Marjolein en haar vriend Remco fotograferen. Ik vind het altijd zó ontzettend leuk als ik mijn eigen familie mag fotograferen! We spraken af bij de duinen en gingen daarna nog even naar het strand om daar verder foto’s te maken! Li Lees meer »

Familie Buchmeyer

Geschreven op

Het laatste weekend van maart sprak ik af met dit onwijs leuke gezin, in Den Haag. Voor het paasweekend was dochter Abby overgekomen uit Amerika en dat werd gevierd met een leuke gezinsshoot! Het was voor mij de eerste keer dat ik een internationale fotoshoot had en dat v... Lees meer »

Loveshoot Ben en Anne

Geschreven op

Begin dit jaar had ik de eer om foto’s te maken voor de trouwkaart van Ben en Anne. We spraken hiervoor af bij de Reeuwijkse plassen. De foto's moesten nog even geheim blijven tot de trouwkaarten verstuurd waren. Maar nu kan ik ze eindelijk aan jullie laten zien! L Lees meer »

Loveshoot Martijn & Eline

Geschreven op

Dit leuke stel won vorig jaar de Loveshoot die ik bij een actie cadeau deed. Van deze shoot kan ik wel 10 blogs maken, als het moet! Martijn en Eline zijn een prachtig stel, de locatie waar we de shoot deden was ontzettend mooi en het weer was echt prachtig! Lees meer »

Newborn Veron

Geschreven op

Begin januari was ik bij Denise en Tony in hun leuke, knusse huisje. De kleine Veron was geboren en het was tijd voor zijn eerste echte fotoshoot! En wat deed hij het ontzettend goed! De katten moesten alleen nog wel een beetje wennen aan de nieuwe bewoner ;) Ik heb echt... Lees meer »

Lifestyle zwangerschapsshoot Denise

Geschreven op

Omdat het weer de laatste weekenden een beetje tegenzat, hebben we de Zwangerschapsreportage gewoon bij Denise thuis gedaan. Dit was voor Denise ook extra fijn, want zo hoefde zij niet meer op pad. Het was echt een feestje om in haar knusse huisje deze lifestyle reportage... Lees meer »

Loveshoot Ramon & Lisa

Geschreven op

Op een prachtige avond, half juni, stonden Ramon en Lisa voor mijn lens voor hun Pre-Weddingshoot. We hadden afgesproken bij de Reeuwijkse plassen, een van mijn favoriete fotolocaties. Zeker op zo’n mooie zomeravond als deze, rond zonsondergang! G Lees meer »

Loveshoot Hedi en Lynn

Geschreven op

Yeah, vandaag is het officieel zomer, en dat vieren we met een extra lange nieuwe blog! Op de avond van 2e Pinksterdag sprak ik af met Hedi en Lynn in het Loetbos, voor een romantische Loveshoot. De natuur in het bos was echt super mooi! Lees meer »

Loveshoot in Oudewater

Geschreven op

Eind december sprak ik met Korstiaan en Ezgi af in het prachtige stadje Oudewater, voor een romantische loveshoot. Ze zijn onlangs verloofd en wilden graag foto's laten maken voor op het kaartje. Ik was nog nooit eerder in Oudewater geweest om te fotograferen maar wat een... Lees meer »

Romantische loveshoot bij zonsondergang

Geschreven op

Op een mooie nazomeravond in september fotografeerde ik dit prachtige koppel, Miranda en Jarco, op het strand tijdens de zonsondergang. Het licht en de kleuren waren die avond prachtig! Zachte pasteltinten, ik houd er van! Lees meer »