Blog

Familieshoot

Geschreven op

Afgelopen zomer mocht ik deze prachtige familie fotograferen. De kinderen hadden deze shoot cadeau gedaan aan hun ouders, ter gelegenheid van hun huwelijksjubileum.De laatse keer dat zij zo samen op de foto gingen, was op hun huwelijksdag, ruim 31 jaar geleden! Tip: Lees meer »

Loveshoot Fred en Alexandra

Geschreven op

Op een prachtige zonovergoten zaterdagmorgen fotografeerde ik de liefde van Fred en Alexandra. We hadden afgesproken bij een mooi natuurgebied, waar volop leuke plekjes waren. Wat een liefde en wat een prachtig stel! Lees meer »

Bruiloft Hendri en Kirsten

Geschreven op

De mooiste dag van Hendri en Kirsten begon al vroeg in Harderwijk. Daar mocht ik fotograferen hoe Hendri (een tikje zenuwachtig) door zijn moeder in zijn pak werd geholpen. Daarna gingen we door naar Ermelo waar Kirsten, die al helemaal klaar was, straalde in haar prachti... Lees meer »

Newborn Bram

Geschreven op

Een aantal weken geleden was ik op bezoek bij de kleine Bram. Hij was nog maar net een week oud en zó schattig! Kijk hem eens eigenwijs zijn tongetje uitsteken. Wat een prachtig mannetje! Verwachten jullie binnenkort ook een kleintje? Denk eens na over een newborn reportage! Lees meer »

Zonnige familieshoot

Geschreven op

Een aantal weken geleden had ik met Carolien, Leendert-Jan en hun 2 kinderen afgesproken bij een mooi parkje in Gouda. De jongens vermaakten zich prima en vooral de oudste vond het helemaal te gek om te mogen poseren. En wat was het leuk om in die boom te klimmen! Tip: Lees meer »

Weddingtime!

Geschreven op

Vanaf nu is het ook mogelijk om mij te boeken als jullie trouwsfotograaf! Gaan jullie trouwen en zijn jullie op zoek naar een fotograaf? Graag leg ik deze bijzondere dag voor jullie vast. Schroom niet om contact met mij op te nemen voor meer informatie of een vrijblijvend... Lees meer »

Workshop gezinsfotografie

Geschreven op

Een aantal weken geleden volgde ik een workshop gezinsfotografie bij Melanie (www.happyphotographer.nl). Het was een ontzettend leerzame ochtend waarbij niet alleen de fotografische maar ook het zakelijke gedeelte van fotografie aan bod kwam. Lees meer »

Loveshoot in Werkendam

Geschreven op

Op de laatste zaterdag van februari reisde ik af naar Werkendam om de liefde van Pieter en Nellie vast te leggen. Ze gaan over een paar maanden trouwen en wilden graag wat foto's voor de trouwkaart laten maken. Het was een prachtige maar toch ook wel koude dag. Lees meer »

Newborn

Geschreven op

Een aantal weken geleden is dit kleine meisje geboren. Na een aantal dagen was ik te gast in het gezin om een mooie newborn reportage te maken. De kleine was nog heel erg wakker maar uiteindelijk deed ze toch haar oogjes dicht voor een slaapje. Lees meer »

Familieshoot

Geschreven op

Een aantal weken geleden was ik te gast in het gezin van Wendy en Marc. Ze wilden graag wat foto's van hen samen en van hun lieve prinsesje Emily, van bijna een half jaar. Kijk eens wat een stralende foto's en wat een trotse ouders! Lees meer »