Blog

Familieshoot in Rotterdam

Geschreven op

Op de één na laatste dag van 2015 heb ik een reportage gemaakt van de familie Van Vliet. Ze wilden graag een fotoshoot met een stoere uitstraling. Daarom spraken we af in Rotterdam, op deze gave locatie met graffiti. Klik op een foto voor de volledige weergave. W Lees meer »

Baby Sil

Geschreven op

Een paar weken geleden mocht ik de kleine Sil fotograferen! Hij deed heel erg zijn best, ook al vond hij die grote camera in het begin wel een beetje spannend! Na een poostje raakte hij er wel aan gewend en viel hij zelfs in slaap. Zeg nu zelf, is het geen schatje? Lees meer »

Loveshoot in de herfst!

Geschreven op

In het eerste weekend van november mocht ik de liefde van Hans en Gerdiene vastleggen. Ondanks dat het de hele week erg had geregend, hadden we deze morgen geluk! Het was droog en af en toe was er zelfs een waterig zonnetje! Lees meer »

Workshop Beloved

Geschreven op

Op donderdag 5 november volgde ik een inspirerende workshop bij Heleen Klop Fotografie in Utrecht. Na een boeiende ochtend was het 's middags tijd om zelf aan de slag te gaan een een koppel te fotograferen. Alle lof voor dit stel, ze deden het super ondanks de 10 fotograf... Lees meer »

Nazomer

Geschreven op

Op een van de laatste mooie dagen van augustus heb ik een mooie serie foto's mogen maken van Bertine. En de locatie was echt top! Bos, heide, zand en een stralende zon! Wat wil je nog meer? Klik op de foto voor een grote weergave. Lees meer »

Gezin

Geschreven op

Afgelopen zaterdag had ik de kleine Bas en zijn vader en moeder voor de lens. Het was prachtige zomeravond en daar genoot de kleine man zichtbaar van. En al dat zand is toch wel fascinerend! Klik op de foto voor de grote weergave. Lees meer »

Zussen - Denise en Sharon

Geschreven op

De zusjes Denise en Sharon hadden het leuke idee om hun moeder te verrassen met recente foto's van hen en hun partners. De shoot moest wel een verrassing blijven, want het was voor moederdag! Het was even spannend of de geplande shoot wel door kon gaan - vanwege de dreige... Lees meer »